Skön dag..

Vaknade gjorde kaffe gick ut och satte mig och tittade på ån som rinner och som hade morgon sol och insåg att jag aldrig skulle bytt något mot det här huset gården med utsikt över rinnande vatten. JAG ÄLSKAR det här stället, och det bästa av allt är att det är vårat.

Sen har man ju så goda vänner, Lisa bjöd hem mig på lunch idag så Sulan och jag tog en cykel tur till henne. TACK för det Lisa!

I går var jag hos sjukgymnasten och ska även dit i morgon, jag tycker det är skit drygt jag vill inte men är tydligen tvungen till det för att träna upp balansen osv, och igen.
Sen ska jag försöka åka upp till jobbet i morgon med och hälsa på dom.

Jag är i allafall glad för att det går mot sommar, tänk om det vore höst och gick mot vinter då hade jag hamnat i en deprission tror jag..

Men här kommer lite ögongodis.




Fredag, och Jens & barn snart hemma.. =)

Fredag betyder att mina kära är hemma med mig i 2 dagar, barn är underbara men i bland väldigt jobbiga =) Men Varför låter barn så högt? Och varför finns det trots? Dom är hälften så lång som en annan men destå kaxigare, om jag stod vid en människa som var dubbelt så lång som mig hade jag inte gjort eller sagt nåt för att göra denna irriterad kan jag lova. Men ungar dom gör det, hur kan dom veta att man aldrig kommer göra dom illa? Det är för mig en fråga. Men jag skulle ju aldrig göra det, men hur vet dom det? Puss ungar! I kväll blir det hamburgare och nå konstiga strips som jag köpt...det tycker tydligen alla om! =)

TREVLIG HELG TILL ER ALLA!

RSS 2.0