Sommar!!

Äntligen riktig sommar värme, men synd på att man ska behöva jobba en sån här dag. Men jag ska inte klaga för jag jobbar bara idag och i morgon torsdag och fredag sen ska jag vara ledig igen i typ 1 ½ år :) Känns konstigt men väldigt skönt, det finns ju inget bättre än att vara hemma med Levis han är ju så underbar. Det är verkligen en jätte rolig tid med honom nu, han är så rolig man skrattar verkligen ärligt skratt som kommer ända i från magen flera ggr om dagen åt honom för han har sån humor. Vi firade iaf midsommar på Orsa camping och det regnade i stort sett från torsdag när vi åkte tills lördag när vi åkte hem. Det var sol och fint på em på lör när vi packade och skulle åka :) Vi hade hyrt en stuga där som det var 4 sängar i och sen var det inget mer än ett kylskåp som fick plats så det gick ju inte sitta där heller så det var bara på med stövlar och regnjacka och kila ut. Men det gick bra ändå man är ju tvungen att göra det bästa av situationen.

Nu hoppas jag värmen håller i sig, för då ska jag verkligen njuta allt jag kan!!




Här är humornissen med frukostflinga i pannan...


Här är i Orsa på midsommar afton, det regnade inte iaf just här men det är ju inte sommarkläder precis Levis kunde ha på sig :) Med lite musik i öronen så vart det mysigt!

Fotboll och fyrhjuling de är grejer de...

I lördags var det fotboll på tv..så grabbarna mina dom var laddade till max. Levis fick vara uppe till 22 och äta popcorn och mysa, tänk vad han gillade det. Men det fick vi ju veta av på söndags kvällen för då skulle han inte sova klockan 20 som han annars alltid gör. Men det var mysigt att ha han uppe ett tag och se hur han verkligen tyckte det var mysigt att vara vaken ettt tag med oss och äta popcorn och dricka läsk :)


Vi var även ute och tog oss en tur på fyrhjulingen och hälsade på Lisa och Peter och lilla Klara i Fjäle. Levis älskar att åka fyrhjuling, och allt annat som har motorljud :) Som ex traktorn som Lars-Göran kom i tyckte han var rolig att provsitta. Det kommer bli en riktig motor fantast det här.
 
Han hade nog gärna tagit med sig Klara på en liten tur men hennes föräldrar tyckte nog inte det var någon bra ide´ :)







RSS 2.0