Det var sista dagen för den här gången..

Tredje och sista dagen med dropp avklarad för den här gången, håller tummarna nu att det ska kännas bättre men det kan ta 1-2 veckor innan man får nån effekt, om man får nån effekt det vet man inte heller. I morgon ska jag bara vara hemma och inte göra någonting jag ska bara ligga i soffan och kolla på tv har jag bestämt det har varit så mycket nu sista veckan så jag känner mig så matt och slut i kroppen. Sen på lördag lärer man rycka upp sig ett snäpp för då fyller ÄLSKLINGS Levis 3 år. Som tur är har Mamma tagit på sig att ha kalas hemma hos henne så alla kommer dit det känns super skönt, för det hade jag inte pallat just nu. Nu kommer mitt liv hem vilken minut som helst så jag ställa i ordning lite rester från dagarna..

Nu är jag så less på den här j..vla sjukdomen!

I en veckas tid så är det inget annat jag pratat med människor om..och jag förstår att det blir så och man har inte så mycket annat att prata om heller det är bara den här skiten som cirkulerar nu. Alla i min närhet vill att man ska göra si och så, men vissa saker funkar helt enkelt inte, som just nu vill nog Jens att jag ska gå upp och lägga mig men jag kan inte det. Jag har redan sovit en bra stund! Men jag borde nog gå upp men jag får panik av att ligga där och inte kan sova..så jag sitter här ett tag!

2:a dagen

2:a dagen med kortison dropp, i 2 timmar per dag. Ligger sista dagen i morgon sen får vi hur det hjälper mig. Sen blir det broms medicin med sprutor i magen eller låret beror på vilken dom tycker jag ska ha. Vill bara må bra!

Förbannande MS sjukdom

Jag måste bara skriva av mig för jag känner mig så arg just nu, skit sjukdom vad har man gjort för fel för att få den här jag vill inte! Jag ska skriva som jag känner det förbannande jävle skit MS vill inte ha med den att göra. Jag har två helt underbara barn som behöver mig men då ska jag vara sjuk, jag vill bara vara med dom, och älska dom men jag orkar inte <3 <3

RSS 2.0