v 20...halva tiden!

Nu har jag gått gravid halva tiden utan att ens reflektera över det känns det som, har väl aldrig varit med om att tiden någonsin har gått så fort som den gör nu. Speciellt sen jag började jobba 60%. Nog för att tiden bara sprang i från en innan med sen man fick Levis men nu är det helt otroligt. Jag har även arbetat halva tiden av det jag ska...känns som ett skämt. Har redan jobbat 1 månad :) Annars mår jag bara bra. Men jag känner inte av bebisen just nåt så det tycker jag är lite läskigt. Jag känner ju nåt ibland men det är inget som jag kan säga att åååh det där var bebisen, för det kan lika gärna vara något annat. Jag har egentligen bara kännt av den riktigt 1 gång och det var på Team Hanna kören på Höghammarhallen 1 Maj då kändes det på riktigt men efter det har det varit tvär lugnt, och då var jag i vecka 16. Och dom säger att man brukar känna av tidigare med andra barnet än med första, och med Levis kände jag första gången natten mot att jag gick in i vecka 20. Men man ska ju oroa sig för något jämt jämt jämt man kan inte slappna av en dag. Men det hade varit mysigt att känna av det lilla livet så man blir påmind att man har en liten här inne, för man har ju fullt upp med den andra lilla 1 åringen som inte alls är stor men som ska bli storebror och som är överallt nuförtiden :)


Ultraljud

Idag var vi i väg på ultraljud klockan 11:00. Magisk upplevelse lika som när jag hade Levis i magen, därför att jag tror att det ska vara något fel jämt jag förstår inte varför man inte kan slappna av någon gång och tänka posetivt. Men allt såg bra ut sa hon och vi fick den 17 oktober som förlossningsdatum. Hade trott en vecka tidigare men det var lika med Levis att vi vart framflyttad 1 vecka. Men nu känns det mycket bättre nu vet jag att jag har något där inne och jag såg den lilla underbara röra sig och öppna munnen och allt. Man såg så väl den här gången och barnmorskan hon sa med att det var så lätt att se allt, man såg verkligen allt. Jag trodde nästan att det inte var någon alls där inne, men nu vet jag! Känns så skönt! Så jag är i vecka 18 på söndag, jag som trott att jag varit i vecka 18 sen i lördags :-) Men en vecka hit eller dit spelar ingen roll bara den är frisk. Men jag vet att den där veckan kommer att vara väldigt lång i slutet, då kommer den att kännas som ett par år eller så :) Men det är då de!


Första dagen på firman..

Japp första arbetsdagen efter att varit hemma och varit mammaledig sedan 20 mars 2008. Jag ska from i dag jobba 60% onsdagar torsdagar och fredagar fram till 26 juni. Sen blir jag hemma igen för då har jag semester och sen är det ingen ide´att skola in Levis på dagis när han bara kommer att vara där i ca 1 ½ månad. Så då blir jag hemma igen låååång tid. Det var iaf en konstig kännsla att kliva upp ensam i morse och göra frukost till sig själv och cykla ensam ut till bussen och åka hit. Men väldigt skönt med måste jag säga att få komma i väg ett tag. Men det är mycket som har hänt här sen mars 2008 kan jag lova. Så jag har väl precis kommit in mig i det här när jag väl ska sluta igen :) Ja ja nu ska jag kolla om jag får veta vad jag ska göra...har varit här i 3 timmar nu men vet fortfaranade inte riktigt vad jag ska göra osv.

RSS 2.0