Stackars Levis har öroninflamation

Här har det varit full låda ett tag nu. Hela förra veckan sov Levis jätte dåligt så man var nära på att få ett sammanbrott för varken jag eller Jens fick ju sova heller. Och sova bör man annars dör man. Nää men det har varit jätte jobbigt. Och nu natten mellan måndag och tisdag så vaknade han halv tol på natten och var vaken hela natten och bara skrek helt hysteriskt till halv 8 på morgonen. Han sov kanske 5 min i timmen, det var så synd om han. Sen sov han från halv 8 till 8 sen var det bara att ge upp att man skule få sova det var bara kliva upp. Och då hade han feber men jag kände på mig att det var något mer också eftersom han var helt hysterisk. På onsdag var vi till läkaren och det visade sig ju att han hade jätte inflamation i ena örat och lite mindre i andra, så nu försöker vi ge honom penecilin och det ska han ha 3 ggr om dagen och han vägrar ta det han slår med armarna och skriker, så det är inte lätt alls ush.
Men nu är han på bättringsvägen i allafall så det är skönt. Nu sitter jag och gruvar mig för att han ska vakna och jag ska ge han medicinen.

Men det är i allafall helg snart, det ser man framemot även fast man är ledig hela veckorna.


Sulan och Levis, jag måste knäppa på Sulan med i bland för han blir ju så avundsjuk när man bara fottar Levis och inte han, i bland låtsas jag knäppa kort på han så han ska bli nöjd :-)

Milou och Levis myser, Milou han bara älskar Levis han ligger i knät på han och Levis bara drar och sliter i pälsen och benen men hellre hårdhänt kärlek än ingen kärlek alls tycker Milou :-)

Nu var de ett tag sedan igen...

Vi mår UTMÄRKT! Hoppas ni alla trogna läsare gör detsamma. Vi gör inte så mycket om dagarna, det blir lite rastlöst ibland...eller ganska ofta faktiskt. Kanske för att man bor på landet och det inte bara är att åka i väg när man vill, för man vill ju ändå planera nu när man åker till stan med dom här bensin priserna och föräldrarpenning. Vi är ute och går och handlar mat i stort sett, är lite mer planering som kräver nu när lill skatten har börjat äta mat...för vart ska jag ge honom mat..det är inte som förr när man bara kunde gå till bilen och amma honom. Men all tid har sin njutning, och jag klagar inte på tiden som är nu snarare tvärom...han är sååååå Häääärlig nu. Bilden nedan visar verkligen honom hur han är nu..han bara flinar och flinar hela dagarna i stort sett!!


RSS 2.0