Hur varmt ska det va?

Jag vet att man inte får klaga på värmen men det gör jag iaf, för jag tycker inte om när det är så varmt så man inte orkar röra sig 30 grader HALLÅ det finns väl nån hejd. Lill Levis tycker inte det är roligt och då tycker inte jag det heller :) I går har vi varit ute på hela dagen, först så var vi på Jens dotter Julias examen klockan 09:00, hon går ut 9:an sen var det fika hemma hos dom i Freluga. Klockan 12:00 så åkte Mamma och jag och min lilla syster Fanny till Trädgården i Alfta och handlade blommor sen 16:00 var vi på skolavslutning för Jens grabb Jonte som går ut 6:an, plus mina systrar Fanny som också går ut 6:an och Klara som går ut 4:an. Sen vart det plantering av blommor på kvällen och Jens var på Jontes fotbollsmatch.

Här har vi Levis och hans Mormor på skolavslutningen på Sörängsskolan:)


Och Levis tuttandes på Jens hand..



Idag har jag och Hydyt varit på Lilla k´s trädgårds restaurang och ätit och det är ju så gott...
Nu har jag ett litet knyte som skriker så jag måste sluta.

Hej å hå...

Ja vad börjar man med efter en sån lång tid...det var ju ett tag sen man skrev igen. Förstår att det är tråkigt för er mina trogna läsare..men jag ska bli bättre men det är ju sånt himla fint väder och jag har en stor trädgård som måste inredas och det tar katten hela dagarna. Men jag är snart klar med det i alla fall vad jag tror men jag vet att jag kommer att ångra mig hundra ggr. Men planteringen är strax klar, jag har inte lagt lika mycket pengar på det i år som förra året, för man blir ju inte rik på föräldrarpenningen :) Men blommor blir det, jag ska visa er sen hur det vart!

Ja men annars så lever vi livet om dagarna, hur fint väder som helst och vi bara njuter. Fast Levis har nog tyckt att det varit lite för varmt tror jag, han är inte van. Så han har gnällt på lite grann första heta dagarna men har verkar har vant sig lite mer nu iaf.

Sulan vart dålig i går, hans sätt är som att han har fått en stroke. Hans vänster sida har inte fungerat som den ska, och när jag pratar med honom från vänster då tar han och snurrar ett varv åt höger och runt för att komma och se mig. Plus att han inte har kunnat lägga sig och gå riktigt. Så nåt är riktigt fel men han har varit bättre idag och jag hoppas på att det är för att han har badat och blivit kall för det kan påverka som förlamning i vissa delar. Annars måste jag in med honom till vetrinären i morgon. Ush..Sulan min älskade jag hoppas bara han blir frisk igen. Utan han är jag halv!

I morgon är det skolavslutning för Jens barn och mina systrar. Först klockan 09:00 har Julia sin avslutning, det är Jens äldsta hon går ut 9:an nu. Sen 16:00 har Jonte och mina systrar skolavslutning på Sörängsskolan så det ska vi på. Jens är ledig hela dagen, plus fedagen då så det ska bli skönt att ha han hemma en lång helg, för det blir bra långsamt ibland. 

Jo jag skrev ju om ett recept förra gången som jag skulle prova men jag lägger inte ut det för fyy f..n vilket skit det vart så himla tråkigt. 

Nu ska jag dela med mig av lite bilder....igen!
För Levis har ju blivit så mysig..han gurglar och försöker prata och flinar mest hela tiden nu!  
Det värker i mig när jag kollar på dom här korten..för han är så UNDERBAR!

 
 
 




Vi hörs snart igen det lovar jag!

RSS 2.0