Helg igen..

Då var det helg igen....

I morse ringde Jens Mamma och berättade att baby korgen var klar och det var bara att hämta den.
Ååååå vad jag längtas, vill ju åka dit på en gång och hämta den men kommer inte hinna det i kväll, hon bor ju i Edsbyn också så det är ju inte bara att svänga förbi efter jobbet.

Jag har varit på lunchen och handlat lite mat på Kvantum som vi ska äta i kväll. Höll på att få nå frispel på parkeringen som vanligt... ja jag ska inte gå in på vad som hände men det är för mig en gåta hur vissa fortfarande kan få ha körkortet kvar, inte en gåta heller utan mer skrämmande.

I morgon ska Jens och jag åka till Gävle. Vi ska hämta ut ett paket på babyproffsen som man får när man ska få en liten bebis.
Den innehåller:

Paketet innehåller bl.a. dessa varuprover:
12 st Pampers New Baby Blöjor (inkl. DVD + bok)
15-pack Pampers Sensitive Tvättservetter.
Weaning Bowl från Fisher Price
Angelcare Blöjhink från International Refills Company Ltd
Amningsinlägg från Pigeon
Tidning Vänta Barn från Vi Föräldrar
Baby care set från Weleda
Barnvagnsrem från If Skadeförsäkringar
Information från Go'boken
Urvalet kan variera.


Sen ska vi åka till BB också så vi hittar dit sen när det väl gäller. Får se om vi smyger in och tar en titt med fast jag tror inte man får det men försöka går ju. Sen efter det ska vi till IKEA, bästa stället på jorden nästan  Och jag antar att det blir Mc Donalds med...smaskens.

SLutar 16 idag så då ska jag skynda mig hem så vi hinner gå när det är ljust i dag. Eva står i startgroparna och väntar på mig. Sen blir det mat och Let´s Dance.

TREVLIG HELG!

GRATTIS HYDYT PÅ 7 ÅRS DAGEN!!




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN..världens allra bästa Hydyt!
Du blir ju bara 7 år fast du fyller ju 28,
men ja jag vet inte jag e´ men 7 bi bra de´
 
Ha en jätte bra dag min kära vän...

KyZz

v 36

Ja där ser man, inte långt kvar nu e´
Har precis varit till Barnmorskan, allt såg bra ut.
Lilla Fröt har fixerat sig nu, den har planerat att komma ut då inom snar framtid iaf så det känns ju lugnande
Trött börjar jag bli igen, har ju haft en period där jag varit jätte pigg men det har vänt nu. Börjar känna mig riktigt riktigt stor och allt jag gör är jobbigt, det är jobbigt att veta att man måste duscha det är jobbigt att gå ut och gå det är jobbigt att städa, gå upp i trappan sitta still på jobbet sitta bekvämt i bilen osv osv. Ja jag lovar jag hålla på ett bra tag  Man börjar helt enkelt bli riktigt klumpig. Har varit upp minst 2 ggr per natt nu senaste nätterna och gått på toan nån natt var det 3 ggr. Barnmorskan skrev Förlossningsplanen i dag, men jag vet inte vad jag ska önska jag vet ju inte ens vad som väntar, så jag sa inget speciellt jag tar det som det kommer. Hon tycker också att jag ska ta ledigt 1-2 veckor innan för att vila upp mig så vi får se hur det blir med det, det skulle ju vara skönt att vara ledig sista veckan men jag vet ju inte när den är.

Så Lilla lilla frö du får jätte gärna komma ut nu om det är så att du vill!!!
Jag längtar efter dig jag!

Helg snart igen, och åter igen vår feelings...

Tänk vad underbart det är när det är Torsdag och man vet att snart är det helg igen, det är lite tungt fram till onsdag men sen vänder det. Idag skiner solen igen och man får lite vår känslor iaf, men jag vill hellre ha snö nu om det är så att högsommaren ska vara i maj och sluta i aug det vill jag absolut inte men det verkar lite lurt. 

I går hämtade jag ut ett paket från H&M som jag har beställt, med nya sköna och en storlek större mysbyxor mys amningströja och lite andra mys pys kläder. Kan vara kul att ha något nytt och skönt att sätta på sig sen när man har fött. Så dom ska jag inte röra förrän på BB har jag bestämt. Så dom ska tvättas och packas ner i BB väskan sen. 
Korvstroganoff vart det i går. Sen var jag ut och gick med Sulan och Eva i vanlig ordning. jens och jag var ner på stan en sväng han skulle ha snus sen vart det inte mycket mera den kvällen.

Idag klockan 13:00 ska jag till Barnmorskan, ska bli kul att se hur mycket magen har växt.

Pasta med musslor i het tomatsås

Pasta med musslor i het tomatsås
Ingredienser:
    
1 st

gul lök(ar), finhackad


olivolja
1 msk

tomatpuré


salt och svartpeppar
0,5 st

chilipeppar, röd, finhackad utan kärnor
1 burk

krossade tomater
200 g

musslor, i burk
300 g

pasta
1 nypa

socker
2 st

vitlöksklyfta(or), finhackad
 
 
 
Minska på mängden chili om man vill att tomatsåsen ska vara mildare. Det går också att utesluta den helt ur såsen och bara krydda med lite svartpeppar.
  
Tillagningstid:Ca 20 min

  
  
  
Tillagning:

1. Häll av spadet från musslorna i ett durkslag.
2. Fräs lök, vitlök och chili i olivoljan tillsammans med tomatpurén. Tillsätt krossade tomater och låt puttra i ca 5 minuter.
3. Koka under tiden pastan enligt beskrivningen på paketet.
4. Smaka av såsen med en nypa socker, salt och peppar. Blanda i musslorna i tomatsåsen strax innan servering och drag av kastrullen från värmen.
Servera den färdigkokta pastan tillsammans med musselsåsen och hackad persilja.

Mitt i veckan

Snart har vi gjort en halv arbetsvecka igen..skönt! Klockan är nu 10 i 9 och har precis satt mig på min plats. Först kommer man hit och kommer på att Fältgruppen som jag tillhör har diskvecka när jag ser det stora berget av skitiga muggar i köket, så det tog sin tid. Det är ju rättvist vill man mena att man har diskvecka med Fält som inte är på kontoret tis ons tors, utan det är bara jag det  

Igår kom Jens och hämtade mig efter jobbet, han hade ju haft bilen till Edsbyn och jag hade varit och tagit ut paket och allt och handlat lite på tempo när jag kom på att just ja jag ska nog åka buss hem jag, men min snälla darling han kom och hämtade mig han.

Det var riktigt snöblandat regn i går men jag och Eva bar i väg ut och gick ändå vi, var dyng blöt när jag kom hem igen Sulan med kan jag lova det droppade av honom när vi kom in.

Jens hade fyllt ett akvarium och ställt i badkaret stoppat i en tupp och en höna med vatten till halva kroppen med ett galler ovanför pga att dom hade skit som var fast i fjädrarna som skulle luckras upp...hel mysigt not!! Men men har man djur måste man vårda dom   Men dom tyckte inte det var så trevligt!

Jag lagade Musslor i het tomatsås i går det var en riktig höjdare tycker jag, lätt och god vardagsmat. Jag ska lägga ut receptet till den som vill prova.

Inga vår feelings idag inte...

Det som varit så fint väder fler dagar så bara vänder der, nu är det snöblandat regn ute. Jag vill inte ens titta ut genom fönstret. Jag som precis har varit och hämtat ut mina nya promenad skor som jag har beställt. Men jag kan nog anväda dom iaf, börjar bli lite för varmt att gå i Graninge kängorna nu. Har aldrig haft ett par riktiga promenad skor som man använder vår-höst men nu har jag köt ett par rejäla från Reebok. Kan ju behövas när man går en timme varje dag.

                                

Godmorgon

Klockan är nu 07:45 och det är Tisdag det känns bra. Jag var på jobbet 07:30 i dag för att jag fick åka buss till jobbet och by bussen går 07:05. Det är verkligen onödigt att vara på jobbet 30 minuter innan man börjar men vad har man för val, jag hade ju kunnat åka 100 bussen från Edsbyn men då måste jag ta mig ut till 301 först och det känns så där just nu på morgonen, tycker det är jobbigt att bara komma ur sängen på morgonen nu för tiden  Men Jens var tvungen ta med bilen för den ska ombesiktas i Edsbyn. Igår efter jobbet åkte jag hem och hämtade Jens och Sulan så åkte vi ner på stan, jag handlade mat på Kvantum och Jens tvättade bilen på i tvätthallen på OK under tiden. Handlade mat för 740:- vilket rån. Men det var så mycket standard grejer som var slut annars handlar inte vi för mycket dom veckorna vi är ensamma. Jag köpte iaf parfymfritt tvättmedel och sköljmedel som jag tvätta upp alla bebiskläder och så med, så nu ska här tvättas och förberedas. Sen åkte vi förbi Max på vägen hem och köpte hamburgare som vi smalade i oss på vägen hem. Väl hemma så var det bara packa upp maten Jens satt i hönshuset säkert 1 timme jag vet inte vad det är med det där hönshuset men jag såg han genom fönstret då satt han och filurade där inne på bänken  Men han planerade nog hur han ska lägga upp det för han tog med sig våran stridshöns grupp i dag för den ska säljas, vi ska göra lite ändringar där inne...sålla lite på raser. Vi hade fått mail i går med från 2 olika som ville köpa avelsägg av Faverolle med. Men dom bodde inte i trakten så Jens ska packa in dom och skicka äggen till dom... ha ha hel mysko. Men men man tjänar lite pengar på det iaf...men inte är det mycket.

Nää nu ska jag ta och jobba lite...

Recept!!

Här ska ni få receptet på kasslergratängen jag skrev om i förra inlägget. Jag var med i en sån recept bytar mail grej så jag fick det där i genom.


KASSLERGRATÄNG
 
10 råa, strimlade potatisar (typ Janssons frestelse storlek)
300 g kassler i stavar
ca 8 strimlade soltorkade tomater
1 finhackad gul lök
1 vitlöksklyfta
2 dl riven ost
salt & peppar (svart)
ca 3 dl grädde
 
Varva potatis, kassler, lök och soltorkade tomater avsluta med potatis.
Krydda, strö över ost. Slå sedan över grädden.
Grädda i ugn i 225 grader i 45-50 minuter.

Måndag igen

Då var det måndag morgon igen, men inget jag grinar för idag. För varje ny måndag destå närmare dagen D kommer vi. Helgen har varit bra, Jens har röjt ute hela helgen känns det som, lördag morgon vaknade jag 07:48 och kunde inte somna om, jag som bara skulle sova hela hegen för jag var så trött. Men väl uppe gick jag ut och gick med Sulan, vi gick mot Freluga för jag är så trött på våra rundor så hämtade Jens upp oss sen efter vägen. Så åkte vi hem och Jens kapa träd och höll på och jag satt i solen i en stol och halv sov det var så skönt. Igår samma sak jag vaknade då 07:50 gick upp, Jens röjde ute jag tog en promenad med Sulan och Eva. Sen stor städade jag hel kåken. Sen gjorde jag kasslergratäng som vart jätte lyckad och god.. tog ett bad efter det och sen var det soffläge. Det behövs inte mycket för att kroppen ska bli JÄTTE trött nu. Och idag är det lön, kan det bli bättre??

Fredag igen..och strålande väder!

Kollade just på smhi och såg att det ska vara strålande sol i morgon. Så himla skönt ska vara ute hela dagen känns det som just nu, man sitter ju inne hela dagarna hela veckorna man behöver mera friskluft. Jens sa att han ska ta fram motorsågen och börja röja. I mars förra året röjde vi gärnet från huset ner mot vattnet, tidigare såg man knappt vattnet från huset för alla trän och sly. Här är lite bilder från förra året och en sommar bild från huset vy...så det är väl så här det kommer se ut i morgon med Jens i huggar jackan. Annars har jag inga planer för helgen mer än att ta det lungt och sova känner jag...vill sova sova sova.

    

Är väl tvungen att blogga lite då...

Eftersom Jens undrar vad det är för fel när jag inte bloggat än i dag 
Nää då men jag har haft lite prestationsångest i dag, för jag har ringt Dalarna i 2 dgr nu och i dag var det Stockholm som gällde igen, och det är inte lika lätt där längre för jag har redan ringt alla företag under dom brancher som vi har minst 2 ggr. Så jag har bara jobbat jobbat jobbat sen jag kom hit i morse och ändå bara 2 bokningar hittils.

Igår var det första gången Eva och jag gick och det fortfarande var ljust ute när vi gick, fast vi gick strax efter 17 med men det blir ljusare och ljusare nu jätte skönt.

Fick rabatt checkar från Lindex i går, 30% på ett valfritt plagg på damkläder, 30% på valfritt plagg underkläder, 30% på valfritt plagg på barnkläder...plus 25:- valfri rabatt hur bra är inte det då!!?? Jag ska iaf köpa mig en amningsbh nu när jag får lön och när jag fick lite rabatt för den jag vill ha kostar 299:- och det känns dyrt men nu känns det ju bättre när man fick lite procent.

I går stötte jag i hop med Camilla en kompis som ja inte har umgåtts med på flera år. Hon hade precis då varit in och köpt en present till min bebis, som jag fick. Ett par jätte fina byxor och body var det. Jätte snällt verkligen av henne. Jag vart så glad!!

Nää nu ska jag jobba på lite...

v 35

FEM VECKOR KVAR!

Tror inte det är sant, men jag är inte nå nervös inför förlossningen inte det minsta. Och det är nog inte bra, då får jag väl en smärre chock av smärtan sen tänker jag. Jessica säger att hon var inte heller nå nervös och tänkte inget alls på det, och hon fick en chock hon när riktiga smärtan kom. Känner mig som en flodhäst riktigt. I förrgår köpte jag ett te, hallonbladste. Har läst om det att det ska vara bra, och att man ska dricka det från v 35 ca, då ska man få en lättare förlossning osv. och slippa gå över tiden. Men sen läste jag även att det är bra för amningen sen, och även att det kan sätta i gång förlossningen och att det tränar livmodern på något vis inför förlossningen, och att man skulle sluta dricka det om man fick mycket sammandragningar...och det fick jag kan jag lova så nu har jag slutat dricka det. Och ska börja i gen efter v 38, för det rekomendera dom i så fall. Jag satt i går med Jessica Maria och Ullis och pratade och den rörde sig där inne så det gjorde ont så alla tre såg hur magen vältra runt.
Den var helt galen..


Lunch med Hydyt och Promenad i stan med Jossi...

Jaa Hydyt och jag träffades på lunchen i går och käkade lunch på Normans, det var riktigt trevligt. Det är lite sånt som bryter alla vardags rutiner, det gillar jag. Hydyt var ledig nu fram till nästa vecka och har varit ledig sen förra veckan, riktigt skönt men som hon sa så var hon rastlös nu för hon hade pluggat färdigt det som skulle vara klart tills på fredag. Och det är lite det jag känner med att jag inte vill bli sjukskriven eller så för jag tror jag kommer krypa ur skinnet, för jag vet ju att jag kommer vara hemma ca ett år sen med. Men om jag visste när den lilla skulle komma så skulle jag se till att jag var ledig sista dagaran innan iaf, men det vet man ju som sagt inte. Och man ska inte prata så mycket, är livrädd för att bli så sjuk och dålig så att jag inte orkar jobba mera och bara blir liggandes hemma eller nåt...ush.

Efter jobbet åkte jag hem och hämtade Sulan och åkte ner till Jossi. Vi gick en timmes promenad runt Heden, det var skönt att få gå innen i stan en dag för jag är stå trött på att se samma samma sak hela tiden. Eller man ser inget för det är bäcksvart ute hos mig. Men inte länge till snart är det ljusare, Eva och jag har bestämt att vi ska gå på en gång när jag kommer hem idag för det är inte riktigt mörkt än kl 17. Så jag ska snabba mig hem.

Snart ser det ut så här igen när vi ska ut och traska, jag längtas så...  
Men skillnaden är att vi kommer att ha en barnvagn med oss också...mysigt!

image171

Hönshuset

Här i mitten bor dom våra fjäderfän, sen på baksidan har dom också en lucka som dom kan gå ut genom till en stor utebur. Och här på framsidan kan dom gå ut och strosa lösa på gården. Den här oranga tuppen ni ser han är nog det dummaste och elakaste som någonsin har funnit jag tål han inte, så fort han ser mig blir han tokig och ska flyga på mig och ont gör det. Men sen dom här två svarta dom är ju mina favoriter, dom är verkligen så snälla och fina. Raden längst ner på mitten är våra Löpar Ankor dom är verkligen hur cool som helst dom ser ut som mini pingviner  Och den vita lilla är knasig hon går baklänges..
inte alla hemma där e´

image153

 

Ha ha...det är ju Tisdag!

Ha ha.. måndag har passerat...jag tänkte i går att jag ska INTE tänka på att det är måndag och jag ska inte skriva om måndag heller, för då blir man bara mer deprimerad. Men det gick ju bra det där  I går morse förresten så hade jag en sån där trevlig morgon igen när jag kräktes som en fontän...hela dagen blir liksom mysko på något vis, jag kände mig uppsvälld och konstig som om jag inte kunde öppna ögonen riktigt på hela dagen. Men i morse slapp jag, konstigt undrar vad det är som spelar roll vad det är som gör att man kräks.

Jessica ringde mig i morse och varnade för Poliserna som stog och tog folk vid kyrkan så jag tog en annan väg har ingen lust att bli stopppad nåt fel har man väl gjort tänker jag
Så jag tog vägen runt Blommis men jag såg dom sen när jag kom till rondellen och jäklarns vad många dom var tyckte jag. Idag ska jag plöja Falun - Borlänge, så grabbarna kan åka dit vecka 9..det är mycket trevligare att ringa till Dalarna än Stockholm, det är ett helt annat folkslag I dalarana är dom såååå trevliga tycker jag.

Ha en trevlig dag allihopa, det kommer snart ut lite bilder på alla inneboenden i vårat hönshus. Bad Jens knäppa till mig i går med sin telefon. Kom ju på det att jag har ju inte lagt ut några kort på våra höns.

Kycklingar

I går kväll åkte Jens och jag till Dan som bor ett par mil ovanför Edsbyn och hämtade våra kycklingar. Vi har lämnat 5 ägg till honom som han har haft i sin äggkläckare och alla vart kycklingar..full pott! Jätte kul!
Och dom är ju så söta när dom är så liten kolla själv...

                    

Och så här kommer dom se ut senare när dom blir större, fast här är dom inte fullvuxna heller..dom är enormt stor ras Faverollerna. Dom hel svarta hönorna är Stor Kochin det är min favorit ras dom är hel mysiga, vi har 2 hönor av dom och har annonserat ut att vi söker en tupp...så är det någon av er som vet nån som har en svart stor kochin tupp att sälja eller nåt så hör av er vettja.

        

Bloggare..och Söndag!

Har precis kommit in efter en timmes promenad med Sulan o Eva. Gjort i ordning lite te och satt mig här vid datorn. Innan jag ut och gick så kollade jag på Tv 4 morgon tv, och det handlade om bloggare. Det var 3 unga tjejer där som bloggade om det ena och det andra, som fick betalt för det och har aldrig slagit mig att det funkar så för vissa. Nog för att jag har förstått att vissa får annons pengar och så, men inte som dom beskrev det i morse. Jag har ju knappt förstått att det är någon som läser min blogg heller, men det visar ju statestiken på att det gör och det är helt otroligt tycker jag..jätte kul. Tänk om man fick jobba med bloggning på heltid :) Vad skulle man skriva om hela tiden ;)

Annars så har helgen varit lugn och skön. Fredagen började med att jag åkte och hämtade bilen på glasmästaren efter jobbet och sen till Ica och handlade, och på Ica där var det en lös hungrig hund som sprang fritt och tyckte han var i himmel riket riktigt som jag fick hjälpa dom att locka in, jag gick ut till bilen och hämtade Sulans koppel och precis då kom Sandras låtsas pappa Jörgen och hennes mamma som tur var för Jörgen är polis så vi stoppade in hunden i min bil så följdes vi åt till polisstationen så han tog in den där. Konstigt att jag alltid hamnar i sånna här situationer :)

Sen igår var vi i väg en sväng i går på dan Jens hjälpte Käller att flytta grejer igen och sen var vi till Anna-Lena & Stefan, vi fick lite fönster o dörrar som dom hade tänkt slänga som Jens ville ta reda på. Så vi drack lite kaffe med dom och sen åkte vi hem. Lagade lite mat "Lövbiff med Sting" ett recept från mormor som är så gott men jag hade nog i lite för mycket sting kanske :) Sen kom Pappa o Lena och hälsade på och var kvar ett tag sen vart det soffläge och melodifestivalen... och TACK för dom som gick vidare det var exakt dom vi hoppades på så det var ju kul för förra helgen höll jag på att få hjärt snörp. Sen efter det började en film " Se upp för dårarna" den filmen gillade jag.

Idag blir det inte mycket förhoppningsvis, vill bara göra ingenting.

v 34

Började med att jag kräktes söndag morgon, svimmade måndag morgon, sjukskrev mig mån-tis var hemma och var allmänt yr och konstig i kroppen. Var till barnmorskan tisdag och tog prover och så och kollade i fall det var socker osv, men inget socker iaf. Men hon skulle ta kontakt med en läkare i Gävle och höra vad han trodde och så skulle hon ringa mig så fort han hade svarat. Men jag tror nog att det trycker åt alla håll o kanter så det är därför man blir yr och konstigt. Lika det med att jag kräks, för jag hinner knappt förstå att jag mår illa förrän jag står och kräks, det är bara att hoppas att jag klarar mig från att vara på allt för offentliga platser när det sker igen. Så den här veckan har inte varit något vidare alls, både onsdag och i morse kräktes jag igen.

Sista föräldrautbildningen var i går ockå, det känns lustigt att nästa gång vi ses så har vi våra bebisar med oss :)

Annars känner jag mig väldig otymplig nu, och tycker det är besvärligt med illamåendet och yrsel och så. 

Ja hej och hå vad jag klagar känner jag men meningen är väl att man ska vara ärlig :)

Familjen min!

Lägger ut lite bilder på min Kära familj.
På Pappas sida, ska lägga ut bilder mammas sida med.
Men har inga nya kort men ska knäppa lite har jag tänkt.

   
Kära Pappa          Lena pappas fru     Tony min bror      Malin min syster

Fredag igen

Jag var till Lindex igår och köpte byxor till lilla fröt, eftersom vi inte hade några nästan och jag gjorde sånt fynd jag fick 3 plysch byxor till priset av 2, ett par vita ett par gröna och ett par ljusgrå. Och 2 bomullsbyxor ett par bruna och ett par vit/brun möstrade och båda dom för 49 kr. Så totalt vart det 188:- men så hade jag värde check på 50:- med så 138:- för allt. Jag älskar att fynda. 

Och sen efter det så var vi på sista föräldrarutbildningen, kändes konstigt när hon sa det att nästa gång vi ses så har ni alla bebisarna med sig i stället för magar. Och oj oj oj vad jag längtas till den dagen.

På kvällen var vi till Mamma och H-E och drack kaffe, vi fick en sovpåse och ett par byxor med fötter på av mamma, jätte fina. Sen åkte Jens på träning till halv 8 och jag gick hem med Sulan och la mig i soffan och tog det lugnt. Pratade med Pappa med han hade varit till Schröder i går och tatuerat sig, han hade förstorat sin örn som han har på ena armen och lagt in mitt och Tony och Malins namn där i på något vis, ska bli kul att se. Han ska komma och hälsa på i helgen.

I morse var jag och lämnade in bilen till Glasmästarn,
till Madde för vi ska byta vindrutan.
Sen gick jag till jobbet från Gädet, det var riktigt kallt.

Har inte varit någon bra morgon igen.. är så trött på att må så här nu.
 

ALLA HJÄRTANSDAG

Det är ju ALLA HJÄRTANS DAG I DAG JU!!!
Men det är väl inget märkvärdigt egentligen,
jag hoppas min kärlek vet hur mycket jag ÄLSKAR honom ändå,
för det är väl inte meningen att jag bara ska visa det på just denna dag.

SÅ JENS JAG ÄLSKAR DIG OTROLIGT MYCKET


Torsdag morgon!

Nu är klockan 08:30 och jag har precis satt mig har fått stått upp sen jag kom runt fem i 8 för skulle jag satt mig så kräktes jag, ååå vad drygt det här är. Inte världens lättaste att sätta sig i bilen när man mår så här. Men jag har inte kräkt än idag iaf...håller tummarna att jag ska slippa.

I går efter jobbet så gjorde Jens o jag bruna bönor med fläsk det var riktigt smasken.Sen gick jag och Eva ut och gick med Sulan en timme.
Sen tog jag fram alla bebis kläder som jag har fått och som jag har lånat och köpt och sorterade upp dom för dom ska ju tvättas. Även täcken o kudde osv. Och vi kollade vad det var som egentligen fattades som jag är tvungen att köpa, och det är byxor för det har vi nästan inga till den lilla när den är som minst. Så det ska inhandlas plus lite hygien artiklar. Men det är ingen panik än hoppas jag :)

Sen var det Room Service på tv och runt 22 låg jag i sängen och var redo för att somna.

Idag ska vi på sista föräldrarutbildingen kl 13:00. Ett par i gruppen hade beräknad förlossning i Tisdags så det ska bli kul att se om dom är där nu eller inte.

Världens bästa Svärmor!!

Jens Mamma hade läst min blogg och såg att jag ville ha en turkos matta, så hon letade fram en matta som var turkos som hon hade sen förr så Jens var dit och hämtade den en dag. Men den var så liten men exakt den färgen som jag vill ha så jag gjorde den till en duk som jag har i köket, och det vart sååå fint.

TACK SNÄLLA LILIAN!!

Här ser ni lite bilder, visste vart det fint med den färgen..jag älskar den!
Knäppt lite fler bilder med som jag lägger ut.

     

Jag har varit sjuk!

2008-02-13
Jag har varit sjuk, yr och konstig och riktigt trött. Allt började Söndag då jag kräktes på morgonen och sen var jag allmänt slut i kroppen, jag hinner inte fatta att jag mår illa ens innan jag kräks. Sen måndag morgon bara svartnade allt och jag ramlade i hop. Var till Barnmorskan i går och hon ska ta kontakt med en läkare i Gävle för att se hur vi ska gå till väga så hon ska ringa mig i morgon. Hon ville att jag skulle vara hemma ett tag och vila upp mig men jag pallar inte ligga hemma om jag inte känner mig dödsjuk och bara kan ligga. Så jag gick upp i morse och jag svor för jag var så trött, jag sa för mig själv högt att jag inte orkar nå mer. Men väl upp och gjorde i orning mig och skulle åka PANG så kräktes jag igen, inget lite heller utan riktigt tömmer sig totalt. Men jag satte mig i bilen och åkte till slut, eftersom bilen ska in på lagning till 8 så var jag tvungen. Men fick stanna halvvägs in till stan och kräkas efter vägen med. Det måste vara nåt som trycker på, lika så med yrseln med att det trycker så man blir yr. 
Får se hur den här dagen slutar om jag blir kvar här eller om jag åker hem när bilen är klar...vi får se.  


Helgen närmar sig slutet

Har haft en bra helg hittils, och nu är det inte många timmar kvar av den. Igår var Jens och jag ute och gick på morgonen med Sulan sen var vi på stan en sväng och hamnade tom på Krokanen och tog en fika jag Jens o Jonte. Sen var vi hos Käller och kollade på hans nya hus han köpt, enormt stor hus bara vardagsrummet var på 65 kvm..lite skillnad på storlek mot för vårat hus kan jag säga men det var jätte fint. Kvällen var vi bara hemma var till mamma en sväng och lånade en film bara, och det var ju start för Melodifestivalen, och jag trodde inte mina öron när Krister Sjögren gick till Globen trodde dom skojade men det gjorde dom inte. 

I dag har jag varit ute och gott i vanlig ordning och tvättat och stor städat huset såååå skönt nu efteråt. Men idag har jag verkligen kännt av att jag inte orkar med som förr, det var jobbigt på promenade och riktigt jobbigt när jag städade med. Sen har jag lagat mat det vart Kyckling o Mozzarella paj mums.  

Är ensam hemma nu och jag ska gå ner och tappa upp ett bad, det tycker jag att jag är värd efter den här dagen...


Det närmar sig slutet på dagen...

2008-02-08
Jag mår inget vidare just nu, konstigt yr på ett vis och det känns som att jag inte får tillräckligt med syre. Och har dålig känsel ut i armarna. Hmmm undrar vad det är som sker i kroppen, antagligen en hel del. Jag dricker även minst 2 liter vatten om dagen men ändå 2 mornar i raken har jag klivit upp och gått på toa och det har verkat som om jag har vätske brist hel skumt...för det har jag ju inte eftersom det ända jag gör är att tänka på att jag dricker mycket vatten hela tiden...måste ta det här med barnmorskan på tisdag. Har inte kunnat fokusera riktigt i dag, på jobbet det får bli nya tag på måndag om jag mår bättre då.

TREVLIG HELG ALLIHOPA!

Äntligen...tänk att jag överlevde!


                           

Ja äntligen fredag, jag överlevde ännu en vecka...
å jag ska sova som en stock i helgen känns det som.
Ska bli så skönt att veta att man kan vakna utan problem 10 ggr per natt för att du kan sova hur länge du vill dagen efter. För det är verkligen så nu, jag sover som en kratta och jag har ont i kroppen och känner mig mer eller mindre som en buffel. Hoppas det blir fint väder i helgen för jag vill få vårkänslor nu jag blir så lycklig av dom.

Torsdag

2008-02-07
Jaha ja, vart tog den här veckan vägen då. Läskigt fort tycker jag att den här vecka har gått.
Men det är ju bara posetivt ännu en vecka närmare 29 mars.
I går var jag hemma hos Mamma hela kvällen hon hade köpt bebis kläder till mig som jag var och hämtade och tittade på, jätte fina men jätte småa och jag längtas så det kryper i kroppen efter att ha någon i kläderna.
I dag är en sån där dag som jag funderar ganska mycket..bla på att allt är så enformigt. Tänkte på filmen Truman Show eller vad den heter, det känns nästan som om man blir filmad i bland. Jag kan stå med bilen och ska svänga ut på 301 från Sörbovägen och ser samma bilar åka förbi mig varje morgon. Åker jag Freluga vägen är det också samma visa nästan, och man möter samma bilar med. Allt man gör är i rutin. Så kommer man upp till jobbet och gör exakt samma varje dag ingen dag är annorlunda än den andra. Man försöker uppnå samma antal varje dag för att känna sig nöjd med sig själv sen när man åker hem och gör exakt samma sak hemma varje vardag kväll. Är det livet?? Tydligen!! Nää det ska det bli ändring på, annars kommer jag tråka ut mig själv. Nää nu är klockan 09:36 och mitt mål varje dag är att jag ska ha pratat med 10 personer innan 10:00 så jag har inte tid att skriva mer..ha ha ha vad tragiskt!! Jag får ändra rutinerna en annan dag.

Men nu kom Jessica hit och pratade med mig så nu kommer jag inte hinna prata med 10 pers innan 10..
Ha ha ha vad härligt Tack Jessica för att du förgyllde min dag genom att bryta mina rutiner..


Kanon tidning..måste tipsa er

Den här köper jag flitigt varje nytt nummer som kommer,
kanon bra tidning med jätte nyttiga lätt lagade bra Recept..
Köpte nya numret i måndags...bra läsning i sängen innan man somnar!


v 33

Det händer saker varje dag som jag inte varit med om tidigare, och det är mest rörelserna där inne som är annorlunda. Plus att jag har börjat få som mens värk lite då och då. Och jag sover jätte dåligt om nätterna nu. Och minst 2 ggr är jag uppe på toa iaf. Tröttheten har slagit till nu senste veckan tycker jag, och jag får gå saaaakta om kvällarna när jag har timmes promenaden med Sulan annars orkar jag inte.

I går var vi på föräldrarkurs igen det var näst sista gången nu, vi träffades med Anita Laabraten som är kurator på familjecentrum. Pratade om förhållandet mellan mannen och kvinnan och hur det kan förändras efteråt osv. Men det var en bra träff, man lärer nog tänka på varandra så man inte glider i sär sen efteråt.

Här är en bild från v 33, är inte sån stor skillnad tycker jag.


Jag hatar bilar..

2008-02-05
Ja jag verkligen hatar bilar mer än någonting. Jens har varit in med bilen på besiktining nu och vi fick backning på styrlederna. Vi har ju för f..n inte gjort annat än att laga den där förbaskade bilen jag får nåt fel snart.
JAG TÄNKER SÄLJA DEN KÖPA EN MOPPE ELLER NÅT OCH SEN ÄR ALLT BRA IGEN!
Åååååå jag känner mig så frustrerad!!!!!!!!!

Jag överlevde Stockholms resan...

Vi åkte fredag morgon 08:00, kom hem lördag vid 13:30.
Jag har haft trevligt, fast det vart drygt med min kropp mot slutet på fredag natten kändes det som om min mage var ett stort blåmärke.
Men jag är glad att jag följde med.
Vi åt först lunch när vi kom på hotellet Kung Carl...
super fint hotell på Birger Jarlsgatan mitt på stureplan
Sen gjorde vi oss i ordning och gick till Arme´museet och hade konferans och aktiviteter och middag och Disco/Pub. Allt i samma byggnad så det var ju skönt. Sen vid 01 tiden då gav jag upp då skulle alla gå till Blue Moon Bar och då gick jag upp på hotellet och duschade och la mig det var en upplevelse måste jag säga det var så sköööönt att lägga sig då! Jag delade rum med Jessica, vi gick upp vid 8 på lördag morgon och gick ner och åt frukost läääänge och mycket gött gött med hotell frulle!! Sen gick bussen hem igen 10:00. Vissa började dricka i gen på bussen så det var full låda hem  Jens hämtade mig vid bussen så skynda vi hem och åt mat och hämtade Julia så åkte vi ner och kollade på handboll Hällbo-Arbrå, Jessica spelar ju i Hällbo annars hade jag nog inte gått  Men det var jätte roligt faktiskt, synd att dom inte vann bara men det var riktigt nära. Igår var en vanlig söndag, promenad 1 timme och poa på och så. Inget speciellt hände.

Jag knäppte lite bilder men det var inte mycket...

Och nu gott folk är det MÅNDAG Morgon

             

RSS 2.0