MIN SKATT


Gravid vecka 38 med lillebror/lillasyster

Ja hua vad tjock man är nu, och trött på att vara det. Det är inte lång tid till 17 oktober nu e´men jag vill gärna att den lilla bebisen ska komma ut nu. För allt som vi skulle hinna göra innan den ska komma ut är klart nu så nu bara väntar jag. Men jag är glad att jag är föräldrarledig med Levis och inte behöver sitta som en ostkrok i en kontorstol i 9 tim om dan till slutet som jag gjorde med Levis. Nu tar Levis och jag en dag i taget och gör det som faller oss in medans vi väntar på att Levis ska bli storebror =O)




1 månad kvar

I morgon är det 17 sept, och då är det prick en månad kvar till beräknad förlossning helt otroligt vad tiden har gått fort den här gången har inte hunnit förstå verkligheten att man ka ha en till. Men det är ju dags att försöka förstå det nu för nu är det ju dags när som helst.

Annars har vi fina dagar jag och Levis, gör det som faller en in bara sånt man känner för. Det är riktigt skönt att slippa jobba sista tiden iaf som jag gjorde när jag gick med Levis. Men jag blir bra trött i kroppen iaf nu med tanke på att jag inte får sitta stilla många sekunder med lill parveln som springer hela tiden åt alla håll =) Men han är för underbar. Här är i lödags när vi r på öppet hus på nytorp, skapligt nöjd med att få köra traktor...motorer ör nog det allra bästa som finns



Grisarna var också väldigt roliga när dom fick sina idiot ryck och sprang, han skrattade så han kiknade nästan





RSS 2.0