Goddag!

Det är väldens finaste väder ute och jag prioriterar att sätta mig vid datorn nu när Levis sover jag, för jag är så trött har varit det några dagar nu. Ni ser väl själv vilket kanon väder, jag har knäppt det från rummet på övervåningen där vi har datorn. Och det är ner mot vattnet fast man ser ju bara snö men det är fint.Och den andra bilden är mot vägen, och tydligen håller grannen på att eldar eller annars är det någon av hans skrotbilar som har tuttat eld vem vet :)
 
I måndags var jag och pratade med en kvinna på vuxenutbildnings enheten eller vad det heter. Jag ska börja studera i stället för att börja jobba i Maj. Så jag ska i 5 veckor from 27 April läsa upp Svenska A från gymnasiet på distans, sen ska jag vara ledig hela sommaren. Sen ska jag börja på Komvux Vård runt den 24 Augusti, och den håller på i 3 terminer. Jag var upp till jobbet i onsdags och frågade om jag fick studie ledigt i 1½ år och det verkade inte vara några problem, det gick bra för min chef men han skulle höra med dom högre upp om det var någon annan som behövde ha sista ordet. Men han trodde inte det men skulle ringa när han hade fått svar på det. Det ska bli så roligt.
Efter att jag varit på jobbet var jag först och hälsade på Madelene Böhnke på glasmästarn en snabbis, sen åkte vi till öppna förskolan och träffade Lisa och hennes lilla flicka Klara, dom bor bara vägen brevid oss här ute i skogen.

Här här en bild på Levis och Klara som precis ätit lunch är dom inte söta?


Igår var jag och träffade Hydyt, vi var på Lilla K´s trädgårdsköket och åt lunch, fick även lite bilder därifrån hon knäppte på mig och Levis, det är ju ingen som gör det för det alltid jag som knäpper kort med kameran.

 

Har även några kort från i onsdags kväll, när jag bestämmde mig för att ta in våran tama anka lite så hon fick dricka vatten och värma sig och få lite kärlek. Hon är ju uppväxt i ett terarium som vi hade i vårat kök, men nu bor hon ute med dom andra ankorna men hon är ju van vid människo kontakt stackarn. Så här är hon med oss och dricker vatten i Sulans vattenskål. Efter det så fick hon bada i i badkaret, det tyckte hon var underbart :) Men vi skrubbade det ordentligt efter åt så ni inte tror vi är några lortisar :) Har även städat efter att hon var inne kan jag lova! Men hon är så go, helt otroligt mysigt att ha en tam anka.

   

Här kommer lite bilder på Levis, speciellt till Elin så hon får se vad han växer och att du måste komma hem snart.
Vi saknar ju dig!

     

Sist önskade jag Gott Nytt år...

så det var ett tag sedan igen..men det är väl posetivt igentligen att man har annat att göra än att sitta vid datorn. Och så är det verkligen jag har inte tid helt enkelt. Eftersom vi har valt att ha datorn på Jontes rum eftersom det är han som sitter mest så blir det nästan aldrig av att sitta varannan vecka eftersom det är när han och Jens är hemma som jag kan få en stund för mig själv och då är ju såklart Jonte på sitt rum.

Men iaf så hade jag en bra Jul och super trevlig nyårsafton. Vi var hos Jossi och Thomas på nyår jag Jens och Levis, Sulan också såklart. Dom gjorde huvudrätten och jag efterätten. Och oj oj oj vilken GOOOOD mat dom hade gjort jag kan inte beskirva vad det var för då hinner jag inte skriva mera, men det var super. Sen kom Sussi och Ove lite senare och åt efterätt och vi spelade spel, och hade det riktigt kul. Men Sulan vart skit skraj, han är så skott rädd så det finns inte så det var därför jag tog med honom, han hade kunnat vara hemma med för Jonte och 3 kompisar var hemma hos oss men jag tänkte att det var bättre att han var med mig som han är trygg med men i efter hand så hade det varit bättre om han hade varit hemma för det var inga smällare alls här ute. Men han vart så rädd så han pinkade på sig på tolv slaget och det vart en pöl på 1x1 meter typ, stackars lilla Sulan. Men nu vet man tills nästa år iaf. 

Annars har det väl inte hänt nåt så där stort som jag kan berätta, bara vardags grejer. Levis kryper och han drar sig upp och ställer sig på saker, och tv bänken går han jäms med han är så duktig så. Men han har såååå mycket energi måste jag säga man vet inte hur man ska roa honom längre, men hellre det än att han ska sitta som en sombi det är väl inte kul det heller. Har lite bilder här från nyår och från öpnna förskolan som jag brukar åka till så ofta jag har möjlighet. För han lever verkligen upp när han får träffa andra barn. I måndags var jag där med Lisa och i igår med Linda, har lite bilder från igår.

          

RSS 2.0