Och lite bilder på gullet..



Kan ni se 2 små vita lysa i genom? Snart har han 2 gaddar där nere...
men dom har inte kommit upp ännu.



Nya coola kläder, eller som han precis växt i...



Nyvaken i vagnen



Hoppgungan Älskar jag...

Vilken härlig morgon..

Man vaknar, drar upp rullgardinen och utanför lyser paradiset alldeles grönt, och det är alldeles tyst. Så tyst som det bara är om morgonen. Ja vad ska man då göra i dag, man blir ju sugen att göra allt när det är sånt här väder. Men jag kan nog inte göra mycket, Levis har feber och har nog haft det ända sen i går kväll. Vi var och vaccinerade honom i går, 2 sprutor en i varje ben och oj vad han grinade det gjorde ont på lill knytet. Så han sover nu så får man se om han är piggare när han vaknar igen, nu har han sovit i 2½ timme i sträck utan att göra ett knyst i från sig, jag är tvungen att gå och kolla till honom då och då för man blir lite orolig. Men jag har hunnit rätt mycket på morgonen till och med sprungit som en dåre och lekt och jagat Sulan, stackarn han har ju så mycket energi nu när han är frisk så det finns inte, han vill bara busa och springa och skälla och ja vet allt. Jag har fått en valp Sulan tillbaka från att ha varit nära döden och inte orkat göra ett jota. Det är såååå kul, en sten har släppt i från min kropp.
Här har vi bild spel från morgonen... går att tillägga att han älskar äpplen och vi har 2 äppel träd...så man kan undra hur många han äter på en dag, här står han och skäller på mig för att jag ska kasta äpplen runt hela gräsmattan.


 
Och sen får han äpplet , och sen ska det rullas på den hmmm...
ja jätte kul tycker han iaf... :)




Levis 5 månader idag

Ja tiden bara rusar i väg och vi har inte haft någon dator på typ hela sommaren. Men nu är den lagad och tillbaka. Skulle aldrig minnas vad som har hänt sen jag skrev i Juli så jag tänker inte försöka :)

Men allt är finimangen, man tror ju att man aldrig har varit utan honom. Känns som om jag alltid haft honom min underbara lilla skatt som redan är 5 månader och full i liv. Sprattelgubben min. Han vill bara hoppa och hoppa hela tiden, stark som en björn är han. Får väl se vad det där blir när han kommer på benen :)

Här var Sulan ganska rolig, Levis låg och gnällde på golvet och jag försökte laga mat. Då la han huvet på Levis och då vart han tyst. Sen flyttade Sulan huvet efter ett tag och då började han gnälla igen efter en stund då la han dit huvet igen och Levis vart åter tyst, det är tur man har barn vakt. :)



Han har också blivit för stor för sin bäbiskorg, han sover nu i spjälsäng sen ca 2 veckor tillbaka.
Han är väldigt intresserad av alla djuren, han älskar att sitta i hönshuset med Jens och titta in i burarna och då hoppar han helt galen. Lika att titta på katterna och Sulan och helst känna på dom.




RSS 2.0