Äääääntligen Freedag..

brukar inläggen se ut från mig varje fredag...men nu har man ju fredag hela veckan eller snarare lördag hela veckan lång...så himla skönt. Det är kanon väder ute jag har precis städat hela kåken Levis ligger och sover i vagnen ute på altan. Jag har en sån där barnvakt som jag och Jens köpte på barnens hus som är super bra jag ser på displayen hur varmt det är där Levis är tom. och den reagerar direkt om han gnyr bara, och jag ser hur mycket mottagning det är mellan enheterna och hur mycket batteri det är kvar så den känns väldigt säker. Men det störta problemet jag har är att vi har ett par tuppar och hönor som går lösa på gården för tillfället  och så fort tupparna galer så reagerar barnvakten..typ hela tiden måste jag tillägga..skapligt irriterande. Nu ska jag gå ut och kratta upp bark efter vedkapningen som har varit i veckan och sen ska vi ut och gå med Sulan och sen plantera om skotten efter mina fröer som jag satt för nån vecka sen, för dom börjar bli för stora. Och i kväll ska Jens och jag prova den där maten med fläskfilén som jag skrev om...och dricka ett varsit glas vitt vin till det, för ett glas ska man kunna drick fast man ammar..och jag hoppas vädret håller i sig så vi kan sitta på altanen.

Ha en underbar Fredag och helg allihopa!

Det Rockar...


Var längesedan jag delade med mig ett recept...

Men här har ni ett som är galet gott!
Vi ska prova ett nytt recept på fredag med fläskfilé som verkade riktigt smarrigt,
om den är godkänd så lägger jag ut den här åt er!

Webmasters Favoritkyckling 4 pers.

4 bröstkycklingfilér

2 paket bacon

1 burk champinjoner

ca 5-10 cm purjolök

2 burkar Créme Bonjour Cuisine m.vitlök och örter

små körsbärstomater


Krydda kycklingfilérna lätt och stek nästan färdiga i stekpannan.

Lägg dessa i en ugnsfast form.

Stek sedan bacon lätt knaperstekt och ha i skivad purjolök och champinjoner.

Dela körsbärstomaterna mitt itu.

Häll därefter i Créme Bonjour Cuisine och körsbärstomat-halvorna och rör om så allt blandar sig väl.

Häll nu såsen över kycklingen och sätt in i ugnen på 200 grader ca 20 min.

Servera gärna med färsk pasta till.


Nämen hejsan...

..det var inte i går. Men anledningen till det var att först så tog det några dagar i mellan jag skrev, och när jag väl skulle skriva då var det flytt med bloggen och det vart nå fel så i dag har jag för första gången kunnat logga in för attt skriva, men ack så skönt att bloggen fungerar igen..är ju lite beroendeframkallande den här. Det är bara fina fisken med oss
iaf..försöker ta en dag i taget bara och njuter, faktiskt 1 timme i taget måste jag säga  Idag ska vi iväg på första mammaträffen och vi ska lära oss babymassage, jag hoppas den är bra för det vill jag lära mig. Levis växer både på bredden och längden en massa så jag antar han mår bra. Han väger nu 5100 och är 58,5 lång. Han så go och snäll så..verkligen.

I morgon får man första barnbidraget också...det  är ju verkligen nåt nytt för en...men det kan nog behövas med tanke på att man blir inte rik på att vara mammaledig precis.

Här har jag barnvakt..
de är tur de så man kan göra lite andra saker emellanåt...


Här är han lite mindre glad...men jag var tvungen att knäppa ett kort på honom med dom byxorna han har på sig för dom är efter Jens sen han var liten. Det har verkligen bllivit mina favoritbyxor dom är så cool..riktigt retro. Dom är bruna bred ribbade.


Här är lilla penntrollet...på väg ut på en promenad..söt sörru!

ETT TILL KORT BARA...MIN PAPPA HAR FIXAT EN NY NAPP ÅT LEVIS..
I STÄLLET FÖR AIK NAPPEN  EDSBYNS IF

Hmm Levis 1 månad igen :)

2008-05-02
Jag vet inte vad jag surrade om tidigare såklart att det är i dag han är 1 månad gamal..ja ja jag får skylla på amningen att det är den som får en att bli helt tom i huve för dom säger ju att man blir det  Jag tänkte att en månad är 4 veckor och i onsdags var det 4 veckor sedan han kom ut men men ja det är i dag iaf  Jag vet att jag är dålig på att svara er goda härliga människor som gör fina inlägg på min blogg men var gång jag sätter mig här så skyndar jag mig alltid för lill skatten kanske vaknar när som helst..Men jag vill bara tacka er alla för alla fina snälla kommentarer. 

Teaterfröken (Linda): Super kul att du har hittat min lilla blogg. Ha ha ja det minns jag med som i går. Ush vilken tur att man inte är den perioden i sitt liv i alla fall inget jag saknar måste jag säga  Men teatern saknar jag väldigt ofta..oj vad skoj vi hade!! Tack för gratulationerna och Stor Kram till dig med!

Elin: Klart att du får vara barnvakt men inte hela sommaren då dör jag  Och ja det var kul att dom passade han vart så söt i dom så...hoppas att allt går bra för er och att det löser sig med allt och att vi ses SNART!

I dag har jag och Levis varit hos min mormor och hälsat på, min Mamma och Hans-Erik och lillla syster Klara var också där och min morbror Bosse och hans tjej Nettan och min kusin Saga från Göteborg var också hemma. Dom ska ha barn 6 juni så det är kul jag hoppas lite på en kille för vi är bara tjejer, inga killar alls så Levis är liksom lite unik.

Jens åkte med på Jontes klassresa i går morse och kommer hem i morgon, det är bra stor skillnad på att vara helt själv hela dagen och natten. Det är omöjligt att planera in saker det märkte man i går. Bara sånna saker som att hinna duscha och äta frukost innan en viss tis på förmiddagen var helt omöjligt..det var bara lägga ner. Sen hade jag Sandra här och hälsade på på dan och även Helena kom och sen på kvällen kom Linda så jag hann med mycket av den sociala biten så det var skönt att träffa kompisarna lite. Nu har vi precis kommit hem från Lövriset (Mormor och Morfar bor där) och vi har även hunnit stanna hos min Pappa en snabbis för han hade köpt lite grejer sa han till Levis, och det var en Edsbyns If napp och ett lika badlakan till honom  Ha ha han gillade inte att han skule ha en AIK napp riktigt tror jag. Bilder på dom kommer snart, jag lovar!

                       Ha det så bra allihopa så länge vi hörs snart igen... 
              image236

RSS 2.0