Sjukdomstider

Här är vi sjuka kan jag lova. Levis har varit förkyld och haft feber fram och tillbaka sen i fredags, och i går bröt magsjukan ut eller vad det är. Han spydde i allafall mängder hela eftermiddagen och kvällen. Dom säger ju att förkylning kan sätta sig i magen med men vem vet vad det är men sjuk är han iaf stackarn. Idag har han så gott som sovit hela dagen och det är ju bra, då kanske han blir frisk snart. Och samtidigt som han fick magsjukan så bröt förkylningen ut på mig, i dag har jag varit riktigt seg och totalt täppt känner varken smak eller lukt. OCH JAG SOM SKA TILL LONDON PÅ LÖRDAG hur ska det här bli. Tänk om det blir lika som med Levis, först förkyld och feber i 4 dgr och sen magsjuka, då blir det ingen rolig resa. Ni får hålla tummarna att jag slipper. Har aldrig varit i London och jag behöver verkligen komma hemifrån en sväng för att få längta hem igen, det är nog nyttigt. Jag kommer sakna Levis så otroligt och jag är så nervös för att lämna honom, man tror ju att det bara är en själv som vet hur han fungerar, jag vet det låter sjukt men man tillbringar all sin tid åt och med honom och man vet precis hur han fungerar så man blir osäker på att lämna Lill skatten. Men jag vet ju att Jens är jätte bra på alla vis och jag vet att han känner Levis lika mycket med och så klart kan ta hand om han lika väl som jag men men det är så jag känner iaf :/ Och det är första gången jag kommer att sova borta från han och vara borta mer än nån timme. Det är hela 4 dygn..hur ska jag överleva? :)
Men jag ser fram emot resan jätte mycket och det ska bli så kul. Det är Mamma och H-e och mina systrar Fanny och Klara som ska åka så det blir kanon det. Här har jag två bilder från i går, han hade kräkts ner alla kläder så han fick sitta i morgonrock till slut. Men efter han hade kräkts varje gång då verkade han må som en prins i några minuter. Han är så
gullig med sina öron, fast på bilderna ser det extremt ut eftersom jag la huvan bakom.
 


GRATTIS TILL SULAN 6 ÅR!

Idag är Sulan 6 år, helt sjukt att jag har haft honom i 6 år. Men ändå känns det som jag alltid har haft honom. Lika är det med katterna Milou blir 10 i år och Harry 9 det är riktigt mysko för det känns som om jag själv bara har levt 10 år...ha ha ungefär :) Han har iaf varit med om en hel del. När jag skaffade Sulan då var det jag och Peter som skaffade honom och åkte och hämtade honom i Mullsjö mellan Falköping och Jänköping ligger det. Och då bodde vi ovanför begravningsbyrån på Lasaretsvägen. Efter det flyttade vi till Hertsjö till ett hus som vi köpte och där trivdes han som fisken i vattnet, men sen bestämde vi oss för att för at flytta i sär. Jag flyttade till Blomkransen i en 2:a med Sulan och katterna och det var där jag träffade Jens som bodde dörr i dörr med mig. Sen efter ett tag flyttade vi in till Jens.Sen efter 1 ½ år ca. flyttade vi alla hit till Sörbo Och här trivs SULAN det kan jag lova.

Sommaren -08

Sulan och en kyckling på huve -08

-08

-08

Sommaren -08



RSS 2.0