Till er alla...


v 26

Den här veckan måste min mage har blivit större, för det känns. Ska be Jens knäppa ett kort i kväll så jag kan jämföra. I onsdags hände något riktigt läskigt, satt i bilen på väg hem från jobbet, åkte freluga vägen så började huvet och axlar & armar tok skaka och jag tappade känseln i kroppen, jag såg att jag höll i ratten men jag kände det inte. Jag la mig på bromsen sen poff så var allt normalt igen, förutom att jag var klen i armarna, väldigt otäckt var det, men jag fick höra av en arbetskompis att det kan vara nåt med gravida som sitter i just i den ställningen i bilen framför ratten, att det är nåt som hamnar i kläm. Så jag hoppas det är det och inte att det är epelepsi eller nåt hua hua..vart rädd jag. Var till barnmorskan i tisdags och hon mätte magen för första gången den var större än vad den ska, låg över kurvan. Jag har köpt järntabletter för jag hade dåligt järnvärde. Jätte lågt blodtryck har jag men det är bättre än att ha högt sa dom. Annars tror jag att det är väl inget speciellt.
Nu ska jag gå på jul ledighet.
Hej!


Sista dagen på jobbet..

...innan Jul och ledighet i nästan 2 veckor, ska bli så skönt. I morse var jag här vid 07:15 med Jessica och gjorde i ordning frukost åt alla. Det var gröt och mackor och skinka leverpastejer glögg och ja jag kan fortsätta länge, men det var mysigt så nu sitter jag här propp mätt och har svårt att få luft igen  
ag får publicera bilder sen efter ledigheten,
jag glömde att be honom knäppa igen.

Julafton kommer jag och Jens och hans Pappa åka till min Pappa och Lena och fira med dom och mina syskon.
Julaftons kvällen åker Jens och jag till Mamma och H-E och firar med dom och syrrorna. Juldagen åker jag till Mormor och Morfar, Jens har barnen och hans Mamma och Pappa kommer hem till oss så han ska väl fixa med lite käk till dom och så. Vi har alltid haft samma rutin hemma hos mormor på juldagen, men nu är det nog sista julen för min del, nästa år blir det nog som i år men att jag också är hemma på juldagen för då har vi ju en litet frö.
Sen kommer inte juldagen hemma hos mormor vara lika som den har varit nu heller, för tidigare alla år har alla träffats hemma hos dom alla släktingar på den sidan men Mormor årkar inte det säger hon så dom andra ska vara hemma hos Anna-Karin vad jag har förstått, och mamma och dom ska nog in där innan dom åker upp till Lövriset så kanske jag ska det jag med jag vet inte riktigt ännu...allt är inte riktigt spikat.

Men snart är Julen gjord med och då är vi inne på 2008..bästa året!!


My Darling!

Äntligen ett kort på min Kärlek.
Han brukar vägra bli knäppt och när man väl
knäpper blir det alltid nå tok men nu har jag fått ett.
Och efter det här lär jag nog aldrig få knäppa han igen..

image74

Ingen bild i dag..

Glömde helt bort att be Jens knäppa ett kort i går,
men kanske jag kommer i håg det i kväll.För sen jobbar jag bara fredagen och sen är jag ledig till 4 Januari, så ska jag bara in och jobba den fredagen sen är det helg igen...ska bli otroligt skönt med ledighet. I går var Jens o jag och handlade all julmat 859:- som hittat. Sen åkte vi hem och såg sista avsnittet av Bonde söker fru, tycker det är så tråkigt att det inte är nåt mera.Hoppas det kommer nästa år igen. I morse var jag in med bilen till Peo´s igen ska hämta den vid 16 tiden. Skönt sen när allt är lagat. Nu ska jag jobba på lite innan frukost för sen ska Jessica jag och Mangan åka och handla Julfrukost till i morgon som firman ska bjuda på. Kommer bli lite svårt att beräkna frukost åt 35 pers bara. Jessica och jag fick sluta 16 i går och i dag pga att vi ska vara här i morgon 07:30 och fixa i ordning allt. Ska försöka få in lite bokningar nu innan vi drar så jag slipper käna mig stressad sen. Hej svejs!

Storleks skillnad..

Det har hänt en del.. 
Kommer en bild i morgon kanske från v 26 som jag är i nu.

v 23

Magen v 23 
Magen v 18

Magen v 18
Magen v.15

Magen v.15 

 v.13
Magen v 13

Redan onsdag

Gårdagen var som vanligt, promenad med Sulan & Eva,
käkade, duschade och sen soffan.Följer Monikas Mats på 4:an 19:30, det är i kväll och i morgon med. Sen 20:00 är det sista Bonde söker fru, hur ska jag klara mig sen  Jens var på julbord på Edsbyverken i går han kom hem rullandes vid 21 tiden.. ja jag ska inte uttala mig mer om det..resten låter jag vara osagt  I dag och i morgon torsdag ska jag och Wollarth få sluta 16:00 om vi kommer tidigare på fredag och ställer i ordning julfrukost..lätt som en plätt sa vi så klart...vi får gå hem 1 timme tidigar i 2 dgr och komma en halv timme tidigare på fredag,
vilken deal. Nu ska jag äta frulle..


Barnmorskan

Nu har jag varit hos Ulla min barnmorskan.
Hon mätte magen och lyssnade på hjärtljud och tog alla prover.
Allt ser lysande ut, och det lilla fröt är inte så liten som man tror den är större än den ska alltså den är större än vad kurvan säger att det ska vara just nu...men bättre det än mindre tycker jag, bara den mår bra så mår jag bra.

Lagunan

Ja då har man varit och hämtat Lagunan, lämnade in den i morse 07:00 den har varit på service, kamremsbyte och hela kittet. Men jag måste då säga att Peo´s som vi alltid lämnar in det till är helt suverän och billig 6600:- för den stora servicen som vi precis har gjort. Och skulle vi lämna in den på volvo så skulle det hamna på 12 000:- Men dom hittade fel på spindel lederna eller vad det hette så den ska in på torsdag morgon igen och byta båda dom så då blir det lite mer, men skönt sen när den är tipp topp. Önskar att våran var lika ren o fin som den här men annars ser dom precis lika ut.

Klicka för att se nästa bild

Inhandlat på lunchen!

Gaviscon fp liten 
Mot halsbrännan, och tack gode gud för att dom hjälpte. Det har varit olidligt på förmiddagen så jag vart tvungen att köpa något hjälpmedel. Det återstår bara att se hur länge dom verkar, men man får ta 1-3 om dagen iaf.

Bättre bilder på vinter i paradiset... fast dagtid

image69

            

Då var Helgen över..

Och åter måndag igen...
Helgen har varit bra, fredag var jag & Sulan ensamma hela kvällen.
Vi var ut och gick och sen tog vi det bara lugnt, hade så ont i ryggen jag så jag visste inte hur jag skulle sitta eller ligga. Sen har det varit bättre i helgen men nu har jag suttit på min stol på jobbet i över en timme och börjar redan få ont igen hur ska det här gå.  Det är så drygt att ha ont i ryggen. Lördag var jag och Eva & Sulan ute och gick i fin vädret det var soligt och kallt så det var så mysigt. Förutom att vi stötte på 2 leaonberger hundar som sprang emot oss, men efter att Eva skrikit allt hon kunde till dom i 10 minuter så vart vi av med dom
Men vi vart skit skraj trodde det skulle gå illa, och det hade det säkert med om inte det hade varit för att Sulan är så otroligt duktig och lydig och stannade bakom mig. Sen efter promenaden kom Hans-Erik och hämtade mig så åkte vi till Julmarknad på freluga gård där Mamma stog och sålde bröd, så drack vi kaffe och skinksmörgås med senap, det var jätte mysigt där. Sen följde jag med honom till stan på Hemköp o handlade lite.
Senare åkte jag och Eva till Freluga design och kollade, det var första gången jag var där. Jag köpte ett te som heter Längtan ett örtte, det var helt ljuvlig doft och underbart gott, och namnet passar så bra in på mig nu för jag har en sån Längtan efter mitt lilla lilla frö I går var jag hos Pappa största del av dagen vi var ute och gick en timme med Sulan runt gammel landsvägen. Sen fick jag mat där och allt. Sen bakade jag kladdkaka när jag kom hem som vi åt och jag fick ont i magen...vet inte vad jag tänkte på när jag åt den för jag kan ju inte äta mycket choklad. Jag måste ha fått hjärnsläpp. Pratade sen med Jossi igår kväll och hon & Tomas åker till Thailand i natt, hade inte varit helt fel det kan jag lova, är så avundsjuk. Alla åker, Jossi & Tomas och Anna-Lens & Stefan åkte 4 dec.
Tänk om man ändå hade råd.

Trevlig helg allihopa!


Fredag måste firas med god lunch!

Så Tony och jag gick till Milano och köpte oss en varsin Calzone,
har velat haft en sen en jobbarpolare åt det tidigare i veckan..
och den satt fin fint den!


Det har blivit vinter i Paradiset!

Jag var ute i går för att göra ett försök att bevara den vackra upplevelsen av vinter kyla och snö och dom vackra ljusen från vår lilla stuga men lyckades inte. Men lite ser man kanske, iaf att Sulan vill in och tycker att det är alldeles för kallt för att vara ute i onödan, han satt på bron och skakade och bad att jag skulle ge upp.




image60

image58

v 25

Jag har kännt det lilla fröt jätte väl nu.
I helgen kände jag olika kropps delar när jag kände runt naveln, jag trodde jag hade fått navelbrock eller nåt så jag satt och tröck och kände runt naveln och helt plötsligt så rörde det sig då var det ju en kropps del som for runt.
Och efter det så har jag känt den lilla jätte väl, olika kroppsdelar hit och dit och sparkar som är jätte kraftiga.
Helt underbart.

Jag har jätte ont i revbenet och huden utanför har tappat kännseln, känns lite oroväckande men jag får ta det med barnmorskan Ulla på tisdag den 18 dec för då ska jag dit. Har haft ont nu i 4 veckor, känns som en spricka.

Jag har verkligen förstått nu att jag aldrig är ensam,
och kommer inte bli det på länge heller om allt går bra.
Och senaste dagarna har jag känt sån kärlek,
så man bara vill ropa in till den lilla JAG ÄLSKAR DIG!
För det är så det känns, men jag har ju inte träffat den ännu hur kan man känna så här. Men det är härligt!

Graviditetskalender Teckning: Bodil Knutsson

Premiär för Ica Kvantum!

Igår kväll skjutsade vi Jonte och 2 kompisar på bio, sen åkte jag och Jens på premiär för Ica Kvantum vi vart inbjudna av Niklas. Där var det välkomst drink och tilltugg och medelhavsbuffe´som bjöds det var verkligen gott.
Men vi hade inte ätit något innan så man vart lite halv konstig i magen.
För det var parmaskinka och parmesan ostar mozarella, lite frukter, oliver tapenade och salami och sånt där plock lite tapas stuk. Men det var riktigt kul att se butiken, det finns ingen butik i stan som kommer att klå deras sortiment.
Jag kommer helt klart åka dit varje gång nu, hemköp kan glömma mig hädan efter

Julklappar!

I går kom firman med julklappen för i år, vi såg när den levererades i förra veckan.
Sen har den stått på chefens kontor sen dess, en kollega gick in och kollade vad det var för det stog något om ost på utsidan och då började vi fundera hur länge den egentligen kan stå i rumstemperatur.
Så kollegan ringde företaget och frågade hur länge den kunde stå utan kyla,
och det var väl nån timme så där.
Men nu har vi fått osten efter en vecka i rumstemperatur.
Men den som överlever osten får se hur det gick!!
Jag provade hårdostarna i går kväll och dom var iaf helt underbara, mögelosten kan jag tyvärr inte smaka eftersom dom avråder gravida att äta det.

image55

Tandläkaren!


Då var tandläkaren avklarad, var dit 12:30.
Det känns otroligt skönt att ha varit dit, det var 5 år sedan jag var där senast,
det hade jag inte en aning om jag trodde det var 2-3 år sedan. 
Så jag var riktigt orolig att det gått så långt att jag var tvungen att rotfylla och så men det var bara hålet som jag visste att jag hade och inget mer, hon tyckte jag hade jätte fina tänder för att inte ha varit där på 5 år, det ni  
Så nu har jag skaffat ett sånt där Frisktandvårds abbonemang, det går ut på att dom undersöker en och ser vilken tand status man har så grupperar dom in en i olika grupper så här:

Grupp 145 - 124 kr/månalt.537 - 1.491 kr/år
Grupp 262 - 211 kr/månalt.743 - 2.542 kr/år
Grupp 3149 - 397 kr/månalt.1.786 - 4.771 kr/år
Grupp 4276 - 807 kr/månalt.3.319 - 9.691 kr/år

Och jag hamnade på grupp 2 och får betala 62:- i månaden som dras på autogiro så är det fri tandvård sen närmaste 3 åren, hur skönt som helst att veta tycker jag. För det är alltid det som är problemet till varför jag inte går för att det är sååå dyrt. Så eftersom jag teckande detta så bjussa dom på undersökningsavgiften, bara den är ju på en 500 lapp. Sen ska jag dit i januari för att laga hålet då och det får jag betala för sen är munnen noll ställd men allt som händer efter det får jag utan att betala mer än dom 62:- i mån.
Riktigt gött!

Morgonmackan!

Så i morse gjorde jag i ordning 2 hel härliga mackor som vanligt som jag tog med mig till jobbet, så för en liten stund sen tänkte jag att jag äter nog dom här nu innan fika så det blir längre tid mellan maten och att jag ska till tandläkaren för jag ska dit 12:30. Ja då spiller jag ur hela koppen te över mackorna så det vart bara gröt  Mina härliga kaviar mackor.Så nu fick jag börna i väg till Preem och käpa en macka men dock inte lika härlig.
Ost o skinka, och 27:- fattigare, och ser ni...dom har kapat av ena hörnet på den...varför då??

                                         


Onsdagmorgon!

Gårdagen var jag hos Eva hela kvällen som jag skrev i går,
hon hjälpte mig att dusha Sulan.
Och vi dona och rengjorde öronen på honom med så nu är han verkligen jätte fin och luktar smultron.
Sen fikade vi och hade det bara trevligt.
Gick hem vid en halv nio och kollade på på slutet av Ätligen Hemma sen Desperat Houswifes, men shit jag förstår inte varför jag kollar på det, för härregud vilket program man blir ju knäpp av att titta på dom.
                                            


Tisdag

Känns mycket bättre med tisdag än måndag måste jag säga,
undrar varför måndagar alltid är pest o pina?
Men nu är den överstökad och utesäljarna har åkt i väg
och här inne är det lugn och ro igen fram till fredag iaf
tills dom kommer tillbaka
Ska sätta mig och boka av Tonys besök i dag för han ligger hemma med magsjuka
som en hel del på firman gör just nu. Snälla låt mig slippa!!

Gårdagen var som dom flesta vardagar,
hem byta om ut och gå med Sulan och Eva en timme,
hem duscha kolla på tv en sväng.
Gick och la mig tidigt, typ 21:45 jag tänkte jag skulle läsa men
jag hann inte ens ta fram det jag skulle läsa för jag somnade verkade som.

I kväll ska jag till Eva och låna deras dusch i källaren och duscha Sulan, han luktar inget vidare nu.Så han ska bli lite julfin han med, det är så svårt att göra det hemma eftersom vi har badkar och han 
väger en del min käresta. Så han kommer inte gill mig i kväll för det är nog det pinsammaste han vet.

Sill & Laxbuffe´

Ååå härregud!
Har precis kommit tillbaka till jobbet efter en Jul Lunch
på scandic med ett gäng från firman.
Då vi inte får något julbord av dom så beslöt vi oss att
gå själva och betala själva.
Sill & Laxbuffe´ åt jag och ostkaka till efterrätt så jag såg stjärnor igen då.
Så nu sitter jag i kontorsstolen bakåt lutad och pustar...HJÄLP!!

Sulans nya kompis!

image47
Det här är Mamma & H-E´s lilla hundvalp som jag har skrivit om.
Skaplig storleks skillnad...Musse heter han!
image48

Monday morning!

Fast man lärer tänka posetivt, det är bara den här veckan och nästa sen är det nästan 2 veckors ledighet för mig.
Det känns som om det behövs faktiskt, ladda batterierna..
ska försöka sova jätte mycket då.
För det lär ju bli sista gången jag är ledig lite längre innan lilla fröt landar
I fredags var vi ju som sagt på julbord med Pappa o Lena och min syster Malin, min bror var inte med det var synd men han skulle på gruppen Hallowen i Stockholm på lördagen så dom åkte på fredag em.
I allafall så åt vi så ja jag vet inte hur jag fick plats med allt egentligen.
Jens och jag mådde inget vidare när vi kom hem igen, jag låg som en strandad säl i soffan och hyper ventilerade.
Men då var jag den som åt mest av alla också..
Mään vilket julbord, det var så otroligt gott!
Kan verkligen rekomendera Alfta Gästis.
Lördag började med frukost vid tv:n en duch och en promenad med Sulan & Eva, sen bestämde vi att vi skulle ha en social dag, vi började med att åka till Anna & Tomas och titta på dera lilla bebis och ja den var verkligen liten men stor också på något vis när man tänker på att den ska komma ut på något vis med..
Hmm.. jag ska inte tänka så mycket på det där för jag blir lite små nervös då 
Sen efter det så åkte vi till Niklas o Lena och hälsade på,
sen åt vi kiosk mat på Jontas.
Sen åkte vi till Mamma o H-E så Jens fick se den lilla hundvalpen,
sen for vi hem och tog det lugnt.
Och gårdagen började även den med en promenad med Sulan & Eva sen var vi bara hemma hela dagen,
H-E kom och monterade lapan över köksbänken som han skulle ha gjort i ett års tid nu..men men den som väntar på något gott.
För fint vart det, nu kan jag laga mat normalt med..ska bara byta strömbrytaren till en dimmer sen någon gång.
Sen kom Janne och Helena , Isak och fikade en sväng sen åt Jens och jag middag och kollade på en Beck film.
Sen var den helgen slut...




 

Trevlig Helg!

                        Trevlig Helg på er alla önskar Sulan & jag!

                    image46

Julbord

I kväll är vi bjudna på Julbord av Pappa & Lena, det ska bli riktigt trevligt.
Det skulle vara Pappa & Lena, min bror Tony och syster Malin och jag och Jens.
Men Tony blir inte med så det blir vi andra då bara,
men det lär nog vara otroligt gott ändå.
Till Alfta Gästis ska vi,  dom har fått jätte bra rykte på sina Julbord,
eller på all sin mat egentligen.

 

Äntligen Fredag!


I morgon ska jag tvinga mig själv att ligga kvar i sängen lääänge, det kändes så i morse iaf.
Men jag vet att jag kommer nog vara uppe rätt så tidigt i morgon ändå.
Jens sa att han undrar vad som har hänt med mig han,
för senaste helgerna har jag varit uppe före han och det
gillar han inte, men jag sa ju som det var att jag håller på
och övar det är ju snart Mars he he.. 
Nää jag vet inte vad det är, jag vill helt enkelt upp bara och vara för mig själv lite grann och drick kaffe i lugn och ro.
För MORGONSTUND HAR GULD I MUN!
I går hade Eva förhinder så hon kunde inte följa med och gå men jag fick med mig Jens på promenaden,
så det var lite mysig och trevligt eftersom det inte händer sååå ofta längre att vi går tillsammans, det var mer förr.
I helgen ska vi bara göra sånt som vi känner för, inget bestämt. Kanske åka och dricka kaffe lite här och där man är så dålig på att hälsa på folk, det blir inte så mycket när man bor där man bor och man jobbar hela dagarna.
Man hinner liksom inte!
Nää nu ska jag få tummen ur..och börja jobba lite!


Recept!

Jag och Jens kollade på Lejlas Jul på Tv 4+ för först gången i går och då var detta
en av godsakerna hon gjorde och jag tänker göra detta i helgen,
såg så himla gott ut. Och lätt verkade det vara med och det tog inte alls lång tid!

Rocky Road

Foto: Fredrik Sandin Carlsson 


Förberedelsetid:
10 min

Färdigt på: 40 min

Ingredienser

12 kakor
600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.


*Jul Mys*


Tycker den här ser så trevlig och god ut!
Hade jag inte varit gravid så hade jag köpt denna och suttit och smuttat på framför brasan och julgranen på julaftons kvällen när allt är över.
Men det får bli nästa julafton!!

v 24

Nu är har jag gått halva vecka 24, hmm tiden får gärna gå liiite fortare.
Men det är så olika i bland tycker jag att oj vad tiden har gått fort och i bland helt tvärtom.
Jag tycker att veckorna på jobbet bara rusar i väg men inte graviditets veckorna, lite mysko va?
Men att gå in i vecka 25 känns bra det känns som om det är långt gånget.
Men Linda hon är i v 35 nu, jag fick en smärre chock när hon sa det hon är ju hur nära som helst.
När jag är där hon är kommer jag skaka som ett asplöv för då är det nära, å hej å hå vad himla nervöst!
Den här veckan annars har varit rolig, för det har varit fart där inne på ett helt annat vis än tidigare.
Jag har tom. kunnat känna kropps delarna, men inte vilka delar. 
Men jag har mest varje kväll halv legat i soffan med händerna på magen för att inte missa en enda liten rörelse. Det är en helt underbar kännsla när man känner så väl, man blir liksom "ett" på något vis.
Det är jobbigare med allt nu, antagligen för att man blivit större mycket fortare på senaste tiden.
Men den dagliga timmes promenaden med Sulan börjar bli mer och mer jobbig,
för när jag anstränger mig och går fort så blir magen som en sten och det känns bara obehagligt och jobbigt.
Så man får nog dra ner på takten en aning.
Men ut lärer han ju så man har ju inget val, man får hoppas man kommer orka det ända fram.
Annars mår jag alldeles utmärkt, har tappat matlusten bara men det går ju inte så man får tvinga i sig.
Frukost är jag knappt sugen på men jag äter iaf, till lunch är jag hungrig och kan äta men middag skulle jag aldrig få i mig, jag äter kvällsfika i stället efter promenaden med Sulan varje kväll.

Andventsstake!!

Dom här fina sink hängena fick jag av min mamma i måndags,
vi skrev själv siffror på dom med en vit penna.
1:a advent och 2:a osv...
Jag vart super nöjd med min adventsstake i år.
Ljusstaken är från Rusta och sink hängena från Jysk.
Sen den gröna mossan är från min gård och lingonen har jag haft flera jular i rad.
Nu börjar man få riktig julstämning tycker jag, det är mysigt!

image44

Onsdag morgon!

Godmorgon!
Igår kväll var jag och Eva och Sulan ute och gick en timme, vi gick fjäle rundan.
Sen var jag helt solo hela kvällen eftersom Jens var i Stockholm på konsert med Julia, dom kom hem vid 02:30.
Jag knäppte lite kort på köket och hallen för att jag har lovat att visa hur det vart efter att vi tapetserat hallen och bytt golv i hall och kök.

Så här ser ni hur det vart!


               Före Och efter

               Före och efter


Vänstra bilden är från bilderna som låg på internet när huset var till salu men tapeterna och golvet är det jag vill visa hur det har sett ut tills nu.
Och dom högra är hur det ser ut nu.


Inhandlat till Lilla fröt!

Dom här jätte små och jätte söta tygbitarna har jag köpt!
Bland det minsta som jag har sett,
jag blir förvånad om bebisen kommer få plats i dom.
Det är ett litet start kit, kan ju vara bra att ha något.
I allafall att titta på och så  Mysigt!



Tisdag morgon!

I dag var jag uppe 05:50.
Jens och Julia ska på Nightwish konsert i dag i Stockholm så jag har åkt buss till jobbet i dag och den gick 07:10.
Det var trevligt att åka med alla skol ungdomar, man fick sig en tanke att man är hur glad som helst att man inte behöver vara i deras ålder igen, det verkar besvärligt och som man minns var det nog den värsta tiden i livet hittills.
Väl på jobbet 07:35 så fick man ju så klart stå och vänta tills 07:55 för att bli insläppt, här är ingen på jobbet i onödan iaf. Pust..för att vänta det är det värsta som finns och speciellt på att bli insläppt på firman.

I går kväll var jag hos mamma nästan hela kvällen, dom köpte en hundvalp i Söndags så jag och Sulan var där och träffade den lilla, å kära nån hur kan man vara så liten och helt underbar.

Nu ska jag förbereda arbetet lite granna, vi har admin tid mellan 8-9 så jag lärer sätta lite fart nu så man kan köra gärnet sen och ringa så telefon står i lågor.
Hej svejs!


Lunch!

Nu har jag precis kommit tillbaka till jobbet efter en lunch med Madde Böhnke på Take Off.
Hon slutade på hitta i oktober, och har köpt Gärdets glasmästar´n.
Så det var riktigt kul att se henne och höra hur det går och allt.
Jag åt en pasta med fläskfile´och gorgonzolasås...män män män säger jag bara vad himla GÖTT det var.
Den är verkligen värd att rekomendera!
Så nu kör vi igen...jobba jobba jobba!!!!

Måndag!

Ja då var det måndag, en ny arbetsvecka.
I går var det 1:a advent, och jag hade planerat att gå på julskyltning men så vart inte fallet.
Jag har suttit hemma hela helgen har inte haft någon bil, så i går var jag riktigt less för jag hade planerat det så väl att vi ska gå ner och få julstämmning och köpa knäck äpplen och åka hem tillsammans och dricka glögg och äta lussekatter som jag höll på och baka hela lördags eftermiddagen. Men så vart det inte.
Jens var parkeringsvakt till bandyn som började 17, Jonte stog med sin klass på stan och sålde kakor osv.
på julskyltningen och jag låg hemma och kollade på film.
Men vi drack glögg och åt lussekatter sen när dom kom men det var inte samma sak.
Lördag eftermiddag kom Pappa och hälsade på mig. Vi drack kaffe och åt mina ny bakade lussekatter det var mysigt det,sen kom Jens o Jonte hem vid 17 tiden, och dom hade köpt med sig pizza.
Sen åkte Pappsen hem och vi gick till Urban & Lena och drack kaffe och Jens fick nån whiskey.
Det var iaf trevligt.
Anna & Thomas fick en pojk natten mot fredagen iaf. Har sett bild på honom han är riktigt söt!
Annars är det väl inget mer att tillägga om helgen mer än att jag haft mina dagliga timmes promenader med Sulan.
Och nu är det måndag tungt!

RSS 2.0