Var längesedan jag delade med mig ett recept...
Men här har ni ett som är galet gott!
Vi ska prova ett nytt recept på fredag med fläskfilé som verkade riktigt smarrigt,
om den är godkänd så lägger jag ut den här åt er!
Vi ska prova ett nytt recept på fredag med fläskfilé som verkade riktigt smarrigt,
om den är godkänd så lägger jag ut den här åt er!
Webmasters Favoritkyckling 4 pers.
4 bröstkycklingfilér
2 paket bacon
1 burk champinjoner
ca 5-10 cm purjolök
2 burkar Créme Bonjour Cuisine m.vitlök och örter
små körsbärstomater
Krydda kycklingfilérna lätt och stek nästan färdiga i stekpannan.
Lägg dessa i en ugnsfast form.
Stek sedan bacon lätt knaperstekt och ha i skivad purjolök och champinjoner.
Dela körsbärstomaterna mitt itu.
Häll därefter i Créme Bonjour Cuisine och körsbärstomat-halvorna och rör om så allt blandar sig väl.
Häll nu såsen över kycklingen och sätt in i ugnen på 200 grader ca 20 min.
Servera gärna med färsk pasta till.
Kommentarer
Postat av: Mamma
hej, ifall du hinner läsa detta innan vi hörs så är ser jag på bilden penntrollet att han har kurt och kenneths panna. Puss
Trackback