Fiskfilé i sås

Jag gjorde denna i går och både jag och Jens tyckte det var super gott.
Men jag hade kräftost i stället.

Fiskfilé i sås


 

300 g


fiskfilé(er)

0,5 tsk


salt

1 dl


matlagningsgrädde

1 dl


mjukost, gärna med smak av räkor eller champinjoner

2 msk


citronsaft

0,5 dl


dill


Tillagning:

1. Blanda grädden och smältosten i en låg vid gryta.

2. Salta fiskfiléerna lätt, vik ihop och lägg ner dem i såsen.

3. Slå på citronsaften och dillen. Sjud sakta ca 10 minuter, tills fisken är vit och fast.

Servera med kokt pressad potatis eller ris, gärna med något grönt till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0