Recept!



Citrustoddy

En toddy dricker man ofta varm,
men den här fluffiga och fiberrika citrus- och äggjuicen är friskt kall. 
 

Tid 10 min

4 glas
4 apelsiner
1 knapp msk riven ingefära
1/2 lime
2 äggulor
2 msk strösocker

1. Skala apelsinerna med kniv. Dela dem i 4 delar och skär bort mittdelen med kärnorna. Lägg apelsinköttet i en blender.

2. Tillsätt ingefäran i blendern.

3. Skrubba limen i ljummet vatten. Riv skalet och spara till garnering. Pressa lime-juicen och häll den i blendern. Tillsätt äggulor och socker.

4. Kör blendern på full effekt tills allt blandat sig och drinken är fluffig och ljusgul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0