Mmmmm...måste prova!!
En jobbar kompis har tipsat mig om denna rätt den ska vara alldeles gudomligt god,
så den här tänker jag prova så fort vi har barnfri vecka igen.
Han sa iaf att den var bland det godaste han hade ätit så då tror jag han! :)
så den här tänker jag prova så fort vi har barnfri vecka igen.
Han sa iaf att den var bland det godaste han hade ätit så då tror jag han! :)
4 port
300 g pasta
400 g skinn- och benfri laxfilé
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche
1/2 hönsbuljongtärning
1 msk flytande honung
rivet skal och pressad saft av 1 lime
nymald svartpeppar
300 g pasta
400 g skinn- och benfri laxfilé
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche
1/2 hönsbuljongtärning
1 msk flytande honung
rivet skal och pressad saft av 1 lime
nymald svartpeppar
Gör så här
Koka pastan. Skär laxen i tärningar. Blanda crème fraiche, smulad buljongtärning, honung, skal och saft av lime i en kastrull. Låt såsen koka upp. Lägg i laxen och låt koka någon minut. Servera med pastan och gärna vitlöksstekt squash eller spenat. Krydda med peppar.Kommentarer
Trackback