Lite bilder till på min lilla skatt som blivit ett år...

Jätte sorgligt att han inte längre är en bäbis...men het underbar iaf såklart. Händer mycket nu, han går för fullt. Säger en massa ord som Mamma, Pappa, Sulan,katten, tittta, mä, exempel.




Favorit skåpet, där kastrullerna är.


Levis födelsedags tårta som hans farmor har gjort!

Picknick i pulkbacken mittemot oss..men det är inte vårat hus nåt utav dom på bilden.


Har en jätte rolig nyhet att berätta :)

LEVIS SKA BLI STOREBROR I BÖRJAN AV OKTOBER!
Ska bli jätte kul, det kommer att vara 1år och 6 månader mellan dom. 
Vi kommer få fullt upp ett tag men bara man är medveten om det så går det nog bra. Det ska bli så roligt jag hoppas bara att allt går bra. Jag är i vecka 15 nu iaf.

Ska berätta varför jag inte skrivit sen 17 februari med.
Jo det slutade iaf att jag vart magsjuk jag med på torsdagen den 19 feb, och 21 skulle vi åka och det gjorde vi. Jag och Fanny och Mamma var sjuka så gott som hela resan jätte kul.Jag var väl bra på måndag fast jag hade ingen matlust precis och på tisdagen åkte vi hem. Ja ja det gick det med, hade man varit hemma hade man bara legat hela tiden men nu tvingade man sig ut iaf,och jag är glad att vi åkte fast vi var sjuk och inte orkade så mycket så har jag iaf fått sett London. Sen 7 dgr efter att jag vart frisk så åkte jag på magsjukan i gen fast ett snäpp värre spydde som en gris var 10:e minut och Jens med, det var synd om Levis. Efter det var jag jätte förkyld som sen vart bihålsinflammation och Levis öroninflammation för andra gången. Så jag har typ precis blivit frisk i stort sett, har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv som jag har varit sen 19 februari. Bihålsinflammationen var riktigt vidrig, när jag skulle resan mig upp eller sätta mig upp från liggandes så trodde jag att hela ansiktet skulle explodera det gjorde så fruktansvärt ont så tårarna rann av smärta, och inte för att jag grät. Så har det varit här hos mig.

Lite bilder från London och på vax figurer från madame tussauds. Och på bokhandeln i Notting Hill som är med på filmen.

Och en bild på Levis på sin 1 års dag.
      

RSS 2.0